За нас @maistora Помощ Контакти Карта
 
Майстора / Правила и условия за ползване
1. Настоящите общи условия дават информация и съдържат правилата за работа и потребление на ресурсите на сайта от всеки един потребител.

2. Всеки един посетител е обвързан от правилата на настоящите общи условия за цялото време на ползване на сайта, от първоначалното влизане до напускането на уебсайта.

3. Потребителите на сайта www.maistora.com нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение на www.maistora.com.

4. Потребителите на сайта нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта www.maistora.com.

5. Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация.

6. Потребителите няма право да ползват sreenshot на сайта или Интернет визитните картички без изрично разрешение на www.maistora.com.

7. Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

8. Членове на системата са всички, които имат своя регистрация независимо дали имат създадена Интернет визитна картичка или не.

9. Визитните картички, трябва да отговарят на действителноста. Не се позволява да се публикува невярна информация, която би довела в заблуждение посетителите на сайта.

10. Членове нямат право да разпространяват чрез сайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

11. www.maistora.com не носи отговорност спрямо потребителите на сайта, както и по отношение на трети лица, в случай, че търговец публикува в сайта неправомерно придобита или неразрешена за разпространение информация, както и в случай, когато има злоупотреба, копиране или друг вид неправомерно ползване на чужда търговска марка, запазен знак за произход, както каквото и да информация, картина, звук, образ и др.п., които накърняват имуществени или неимуществени права на трети лица.

12. www.maistora.com не носи отговорност за изложената информация или последиците от ползването на други уебсайтове, до които www.maistora.com осигурява връзка

13. www.maistora.com не носи отговорност за вреди, евентуално причинени на потребителя при ползване на предоставените услуги.

14. Членове на сайта нямат право да създават Интернет визитни картички от името на трети лица.

15. www.maistora.com не гарантира вярноста на публикуваната от членовете информация.

16. Настоящите общи условия дават информация и съдържат правилата за работа и потребление на ресурсите на сайта от всеки един клиент-потребител.

Bulgarian properties | BulStore.com | igrite.com | BonBonA.com | BulFoto.com | bganzeige.de | ListBg.com | Софтуер за застрахователни брокери

всички права запазени maistora.com 2005