За нас @maistora Помощ Контакти Карта
 
Майстора / Помощ
1. Помощна информация за посетителите.

www.maistora.com е уебсайт, чиято цел е да даде възможност да намерите подходящ майстор за нуждите, които имате. В сайта са създадени браншови групи, в които се разположени съответните майстори. В браншовите групи се влиза от първа страница.

Във всяка браншова група се намират типовете майстори, които и принадлежат.

За да откриете майстор от даден тип трябва да изберете този тип от браншовата страница - например ако търсите шивач влизате в групата Облекла и обувки. В тази категория избирате "Шивачи" и получавате списъка на всички шивачи, които са се регистрирали в системата.

Ако желаете да откриета майстор за вашия град, трябва да изберете своя град от списъка градове над самите майстори и да натиснете бутона "ОК", по този начин системата ще ви върне САМО майстори от посочения град.

Всеки майстор има своя Интернет визитка, която си има собствен адрес. В нея е публикувана информация за контакти. Тя ще ви позволи да се свържете с този майстор. Интернет адреса на визитната му картичка ще ви позволи бързо да достигате до актуалната информация за майстора, както и бързо и лесно да я дадете на някой ваш приятел който има нужда от такъв майстор.

2. Помощна информация за членовете на системата.

www.maistora.com ви позволява да създадете своя собствена Интернет визитна картичка и да участвате в Интернет каталога за майстори.

Интернет визитната картичка има собствен адрес, който може да разпространявате в интернет или чрез други медии. Интернет визитната ви картичка винаги може да съдържа актуална информация за вас.

За да създадете своята визитка първо трябва да се регистрирате като член на системата от тук.
След това трябва да намерите подходящия за вас субдомейн. Препоръчваме ви да ползвате производно на вашето име или псевдоним, с който сте известни във вашата сфера.
Може да ползвате всички латински букви, цифрите и знаците "." и "-" като разделител.
Не е позволено да ползвате интервали.
Ако желаете да използвате две от имената си имайте в предвид, че системата ще ги различава ако въведете първо малкото име а после фамилията.
Например ivan.todorov.maistora.com НЕ Е равен на todorov.ivan.maistora.com, а също така ivan.todorov.maistora.com не се съдържа в todorov.maistora.com или обратното.

Препоръчваме ви да помислите добре преди да изберете Интернет адреса на вашата картичка, защото този адрес ще го ползвате многократно и донякъде той ще придаде облик на вашето присъствие в интернет.

Не се допускат като имена на субдомейни имена на професии, предмети, географски области и административни наименования, имена на популярни исторически личности, обидни думи или словосъчетания.

След като се регистрира името ви може да въведете информация за това какъв майстор сте, подробности и информация за контакти. Последната информация ще бъде публикувана в системата.

Bulgarian properties | BulStore.com | igrite.com | BonBonA.com | BulFoto.com | bganzeige.de | ListBg.com | Софтуер за застрахователни брокери

всички права запазени maistora.com 2005